Ukradeni auto završio u moru na pulskoj Saccorgiani

0
Automobil je vrlo brzo izvučen iz mora
Automobil je vrlo brzo izvučen iz mora

Nesvakidašnji događaj uznemirio je jutros rijetke kupače na pulskoj plaži Saccorgiana, koji su svjedočili bacanju automobila u more! Naime, dvije osobe su po tamošnjem molu gurale ukradeni Renaul 5 te ga u konačnici bacili u more!

Istovremeno, 61-godišnjak iz Banjola prijavio je krađu tog automobila. Renault mu je nestao s pulske tržnice, gdje je bio parkiran na mjestu za dostavna vozila, s ključem u bravi, tako da ga i nije bilo teško ukrasti, bolje reći, jednostavno odvesti.

Na mjestu događaja uz policiju su bili i ronioci koji su pomagali u izvlačenju automobila, uz pomoć HAK-ovog kamiona dizalice, a uzeti su i tragovi radi vještačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti neobičnog događaja. Neki očevici kažu da su se dva mladića svađala, pa potom auto gurnula u more, a po izjavama nekih promatrača, dvojac ga je složno gurnuo u more.

Iz Renaulta je u more curio benzin, no kako na vodi nema vidljivih tragova, čini se da je rezervoar bio prazan. Sudeći po kupačima koji su se bezbrižno nastavili brčkati, ta ih činjenica nimalo nije omela da uživaju na plaži. Za pretpostaviti je da se radi o hiru nesmotrenih kradljivaca, ali tek će službeno priopćenje iz policije rasvijetliti cijeli događaj. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Zbunjeni kupači promatrali su neobičan prizor
Zbunjeni kupači promatrali su neobičan prizor

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa