Svečani prijem odbojkašica Odbojkaškog kluba Vodnjan povodom ulaska u 1.B hrvatsku odbojkašku ligu

0
OK Vodnjan na svečanom prijemu
OK Vodnjan na svečanom prijemu

U Gradu Vodnjanu, 12. lipnja, upriličen je svečani prijem odbojkašica Odbojkaškog kluba Vodnjan. Ugodno druženje organizirano je zbog izvanrednih rezultata odbojkašica seniorske ekipe OK Vodnjan koje su se u odbojkaškoj sezoni 2011./2012., natjecale u 2. hrvatskoj  odbojkaškoj ligi zapad, a svojim nastupima su izborile prvo mjesto s dvadeset i jednom pobjedom i tek jednim porazom. Na kraju prvenstva u kvalifikacijama za 1.B hrvatsku odbojkašku ligu izborile su drugo mjesto te ostvarile uvjete za ulazak u 1.B hrvatsku odbojkašku ligu.

U Vijećnici Grada Vodnjana, gradonačelnik Klaudio Vitasović, zamjenik gradonačelnika Sergio Delton te predsjednik Sportskog saveza Grada Vodnjana Drago Pekica razgovarali su o protekloj sezoni sa odbojkašicama, Upravom kluba i Stručnim stožerom OK Vodnjan.

OK Vodnjan
OK Vodnjan
„Jako mi je drago i ponosni smo na uspjeh koji ste postigli u protekloj sezoni. Izvrsnim rezultatima uspjeli ste se plasirati iz 2. odbojkaške lige zapad u 1.B hrvatsku odbojkašku ligu“, naglasio je Vitasović. Nastavio je s pohvalama prisutnim odbojkašicama, Upravi kluba, Stručnom stožeru te svim ostalim sudionicima u ovom izvanrednom uspjehu. Također je istaknuo važnost kako je u sportu, pogotovo u timskom sportu, vrlo važno zalaganje cjelokupnog tima, igračica i stručnog osoblja koji vodi klub. „Dokaz je ovo da se zajedništvo, uporan i marljiv rad definitivno isplate jer su upravo ovi rezultati OK Vodnjan tome i dokaz“ naglasio je Vitasović.

Za seniorsku ekipu OK Vodnjan u sezoni 2011./2012. nastupale su odbojkašice Natali Celija, Marta Sošić, Ivana Boljunčić, Isabela Ćorić, Ingrid Osman, Ana Juršić, Ana Mutić, Anamarija Kesedžić, Andreina Mišan, Ana Štoković, Valentina Racan, Tihana Celija i Marina Ćorić uz stručno vodstvo trenera Gordana Čorića.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa