Uhvaćen provalnik iz Rovinja - u mjesec dana provalio u tri kioska

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Rovinjska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 26-godišnjakom iz Rovinja utvrdila osnovanu sumnju da je počinio tri kaznena djela teške krađe provaljivanjem.

Naime, 26-godišnjak je u periodu od 6. ožujka do 17. travnja provalio u tri kioska na području Rovinja. Tijekom noći 6. ožujka provalio je u kiosk u ulici Carera tako da je razbio staklo kioska i potom iz unutrašnjosti ukrao  veću količinu cigareta oštetivši vlasnike za neutvrđen iznos novca.

Potom je tijekom noći 11. travnja u ulici Obala Vladimira Nazora provalio u kiosk i ukrao veću količinu cigareta, slatkiša i manji novčani iznos oštetivši vlasnike za oko 13 tisuća kuna.

Zadnju tešku krađu provaljivanjem, počinio je  tijekom noći 17. travnja u ulici Trg Tabakina, kada je provalio u kiosk i iz unutrašnjosti ukrao veću količinu cigareta i manji novčani iznos oštetivši vlasnike za oko 17 tisuća kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 26-godišnjak je u jutarnjim satima 17. svibnja priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa