NAGRAĐENE ZA RAZVOJ MEDIJSKE PISMENOSTI MEĐU DJECOM     

U uži krug ušle dvije učiteljice i jedna knjižničarka iz Istre

0
Svi nagrađeni
Svi nagrađeni

Ususret Svjetskom danu učitelja i ove je godine Društvo za komunikacijsku i medijsku kulturu dodijelilo priznanja 'Medijski Sokrat' odgojno-obrazovnim djelatnicima koji su se istaknuli svojim djelovanjem i doprinosom razvoju medijske pismenosti među djecom i mladima.

 

Dobitnici priznanja za aktivnosti održane u školskoj godini 2023./2024. u vrtićima i školama su odgojiteljice ranog i predškolskog odgoja u dječjem vrtiću Crvenkapica u Iloku Blaženka Crvenković i Sara Papak, učiteljica hrvatskoga jezika u Osnovnoj školi Dalj Daniela Maršalek te magistar edukacije informatike i nastavnik fakultativnih predmeta iz područja medijske pismenosti u Srednjoj školi Zlatar Krešimir Varga.

U uži krug u kategoriji osnovne škole ušle su Marina Kolić i Danijela Grgorinić iz OŠ Jure Filipovića iz Barbana, a u kategoriji srednje škole u uži izbor je ušla Majda Milevoj Klapčić, bivša voditeljica knjižnice Srednje škole Mate Blažine u Labinu. Nagrade im je uručila članica žirija prof. dr. sc. Tamara Gazdić-Alerić.

Majda Milevoj Klapčić je u međuvremenu postala ravnateljica Gradske knjižnice Pazin.

Autor

Nenad Čakić

Nenad Čakić

nenad@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa