TutanKhamon Space Machine koncertom u Puli 6. travnja predstavlja novi album

0
TutanKhamon Space Machine
TutanKhamon Space Machine

Pulski bend TutanKhamon Space Machine u petak, 6. travnja, u vlastitoj nakladi objavit će svoj drugi album naziva "Harmology". Tom će se prigodom, upravo 6. travnja, album predstaviti koncertom u pulskom klubu „Monte Paradiso“.

TutanKhamon čine Vibor Juhas - gitara, vokal, Vjeran Juhas - bas gitara, vokal, Korado Kramar - bubnjevi, vokal, Saša Čabaravdić - gitara, vokal i Loris Quargnal – truba.

Nakon albuma "Electric Mallaria" koji je izašao 2010. godine i osim u fizičkom izdanju ponuđen je za besplatno preuzimanje u digitalnom obliku na službenoj web stranici www.tutankhamonspacemachine.com, bend je u ožujku 2011. u pulskom studiju Partyzan, uz pomoć Marka Bolkovića tonski zabilježio dvanaest novih pjesama.

Miks i mastering odradio je Perica Šuran, a materijal produkcijski potpisuju Marko Bolković i TKSM. Za dizajn ovitka pobrinuo se Vjeran Juhas.

Na prošlogodišnjim, mahom izuzetno dobro posjećenim nastupima, između ostalog na KUFeru (s Urban & 4) i Pula Film Festivalu, bend je već predstavio neke od novih pjesama. Gošće na albumu su The Barbanettes (Maja Griparić iz Chwegera i Adriana Grgorinić te Katja Mohorović).

Koncert u Rojcu, u Monte Paradisu, počinje u 22 sata u međuvremenu poslušajte njihov novi sing.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa