Paminjo je za Dinamo i Hajduk Mourinho: Žminjac najavljuje izbacivanje Dinama iz Kupa

0
Igor Pamić (Foto: Večenji list)
Igor Pamić (Foto: Večenji list)

Vahid Halihodžić nije izgubio nijednu tkamicu u prvenstvu sve do dolaska u Pulu. Ondje je Istra 1961, koju je, kao i sad, s klupe vodio Igor Pamić, prekinula niz njegove nepobjedivosti s Dinamom. Paminjo očito zna protiv velikih. Njegova je momčad u tjedan dana odigrala 1-1 s Dinamom i Hajdukom. A velikani su se morali spašavati od poraza, piše 24sata.

- Tužan sam i nervozan. Kako smo samo mogli primiti gol na Poljudu u 89. minuti?! Šteta što ih nismo dobili – jadao se Pamić, koji je nakon utakmice malo pecnuo Krasimira Balakova.

- Ma nema se on što ljutit, opet mogu ponoviti, mi smo stvarno namjerno pustili Hajduk da igra prvih pola sata. Igrači mi nisu bili baš spremni, bili su „mlitavi“ jer nisu trenirali dan prije, pa sam zato njima pustio da igraju. Pamić je hit, pred Istrom drhte Dinamo i Hajduk, pitanje je samo hoće li mu dobro ići s ''malima'', s kojima se bori ostanak.

- Hoće i mora – uvjerava istarski Mourinho i nastavlja:

- Moja momčad je dobra, to je pokazala u ove dvije utakmice. Nastavit će tako. Svi su igrači sad puni samopouzdanja. Uzvrat četvrtfinala Kupa je za deset dana, Istra će biti domaćin na Maksimiru, nakon 1-1 u Puli dalje je vodi i 0-0.

- Nisam lud da s Dinamom igram na 0-0. Igrat ćemo da zabijemo, a ako zabijemo, eto im velike frke. Neka nas se dobro čuvaju i budu oprezni, nismo računali na Kup, ali možemo izbaciti Dinamo. U Puli su se izvukli – kazao je Pamić za 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa