rezime subote

U Labinu vozač 'pao' za 1.320 eura, u Poreču za 1.710

0
Ilustracija (foto: PU istarska)
Ilustracija (foto: PU istarska)

Labinska je policija jučer oko 15.50 sati u naselju Dubrova u Labinu zatekla 33-godišnjaka kako upravlja automobilom, našičkih registracijskih oznaka, dok su mu na snazi izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije.

Vozač je uhićen te se protiv njega pokreće prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama za  koje je predviđena novčana kazna u iznosu od 1.320 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od šest mjeseci.
           
Porečka je policija jučer oko 17.20 sati u Santariji u Poreču zaustavila automobil pulske registracijske oznake kojim je pod utjecajem alkohola od 1,65 upravljao 60-godišnjak, a koji se u naselju kretao brzinom od 91 km/km gdje je ograničene brzine 50 km/h.

Vozač je uhićen i smješten u  posebne prostorije policijske postaje.

Protiv njega se pokreće prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama za koje je predviđena novčana kazna u iznosu od 1.710 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije  u trajanju od tri mjeseca.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa