KUGLANJE

Porečanke stigle do srebra na Europskom kupu!

0
DONIJELA BOD POREČANKAMA - Dora Štetić (foto: Milivoj Mijošek)
DONIJELA BOD POREČANKAMA - Dora Štetić (foto: Milivoj Mijošek)

Kuglačice porečke Istre osvojile su srebro na ovogodišnjem Europskom kupu koji se održao u Mariboru. Nakon što su u polufinalnom susretu zabilježile pobjedu u uzbudljivom neizvjesnom susretu protiv austrijskog Neunkirchena, gdje je doslovno zadnja kugla Maje Miculinić donijela slavlje Porečankama, danas nisu mogle protiv boljih kuglačica Liedolsheima iz Njemačke i poražene su rezultatom 6:2. 

Porečanke su djelomično podbacile svojim rezultatima koje inače znaju raditi i to nije bilo dovoljno da bi se pariralo solidnim Njemicama. Jedine bodove našim igračicama donijele su sestre Dora i Nika Štetić,  dok su kod njemačke ekipe čak tri kuglačice pogodile više od 600 čunjeva.

 

Bez obzira na poraz u finalnom susretu, ovo je novi lijepi uspjeh porečkih kuglačica koje su ovim rezultatom izborile i ponovno nastup u Ligi prvakinja.

Rezultati: Miculinić - Wallishauser 0:1 (575:625), N. Štetić - Schneider 1:0 (585:564), Oplanić - Golla 0:1 (552:614), Zajec - S. Seitz (Rauch) 0:1 (527:611), Na. Ravnić (Ni. Ravnić Gašparini) 0:1 (549:616), D. Štetić - M. Seitz 1:0 (581:567).

Autor

Siniša Žulić

Siniša Žulić

sport@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa