POREČANI GOSTUJU U METKOVIĆU

Nakon nedopustivog poraza vratiti bodove uoči novih europskih izazova

0
Arman Ikanović (foto: Milivoj Mijošek)
Arman Ikanović (foto: Milivoj Mijošek)

Neočekivan poraz u posljenjem susretu na domaćem terenu protiv Trogira poremetio je malo pozitivnu rezultatsku atmosferu u redovima porečkog Premijer ligaša, koji su se nadali kako će na sutrašnji put kada s početkom u 19 sati gostuju u Metkoviću ipak krenuti s nešto boljim bodovnim saldom. No, usprkos tome daleko gostovanje prilika je da se upišu novi prvenstveni bodovi te dodatno približi trećoj poziciji u grupi, koaj bi vodila u Ligu za prvaka što je i ove sezone želja porečkog rukometnog kolektiva.

 

Metković-Zalmo je u prvih šest kola upisao jednu pobjedu nad Rudarom (28:27) i pet poraza od: Trogira (24:21), Osijek (36:29), Zamet (28:25), Zagreb (36:23) i Sesvete (29:26).  Metkovci su nedavno dobili novog trenera, priključio im se nedavno i Marko Tarabochia, iskusan igrač koji će im sigurno dati dodatnu dimenziju, no vjerujemo da će se Lovrinovićevi rukometaši dobro pripremiti za utakmicu.

- Nakon loše utakmice s Trogirom okrenuli smo se Metkoviću, svi znamo da je to teško gostovanje, idemo preko tjedna probat ispraviti  greške i spremit se što bolje za Metković., najavio je kratko utakmicu trener Ilija Lovrinović.

- Nakon poraza koji si nismo smjeli dopustiti protiv Trogira, čeka nas teško gostovanje u Metkoviću za koje moramo dati sve od sebe ovaj tjedan na treningu i dobro se spremiti, dati sve od sebe u svakom dijelom igre te vratiti se u Poreč s dva nova boda pred utakmice europske lige koje nas čekaju sljedeći tjedan. 

Autor

Siniša Žulić

Siniša Žulić

sport@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa