Pulska kantautorica

Nuša Hauser (Nhau) izvodi svoj debitantski album 'Vetva' u Pazinu

0

Centar za kulturu i obrazovanje Pazin najavljuje koncert kantautorice Nhau koji će se održati u Spomen domu Pazin ove srijede, 23. listopada s početkom u 20h. 

Pulska kantautorica Nhau, pravim imenom Nuša Hauser, nedavno je izdala svoj prvi album Vetva, objavljen pod etiketom Little Black Mountain. Album sadrži deset skladbi koje se mogu svrstati u žanr ambijentalnog dark jazza. Glavni instrumenti koji dominiraju albumom su klavir i vokal, a u nekim pjesmama sudjeluju i električni bas te električna gitara, što pridonosi bogatstvu zvučnih slojeva.

 

Tematika albuma inspirirana je prirodom Istre, posebno šumom Vetva, koja se nalazi u središnjoj Istri. Nhau objašnjava kako je tom šumom svakodnevno prolazila te su sve pjesme dijelom nastajale upravo na tom putu. Album prenosi osobna iskustva, kako proživljena, tako i odsanjana, a kroz ciklus pjesama bilježi mijene godišnjih doba i emocionalna stanja.

Nhau je albumom Vetva napravila značajan iskorak u glazbenom svijetu, stvarajući djelo koje kombinira osobne doživljaje i inovativne glazbene izričaje.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa