Ivona Močenić obišla radove

Uređuje se prostor za dvije ambulante obiteljske medicine na Velom Vrhu

0
Ivona Močenić u obilasku radova
Ivona Močenić u obilasku radova

Zamjenica gradonačelnika Pule Ivona Močenić obišla je radove na adaptaciji prostora i uređenju ambulanti obiteljske medicine u prostorima MO Veli Vrh.

„Na inicijativu Grada Pule, a u suradnji s Istarskim domovima zdravlja i Istarskom županijom u prostorima Mjesnog odbora Veli Vrh, nakon adaptacije, bit će organizirane dvije ambulante obiteljske medicine, previjalište i čekaonica. Na taj način dobit će se kvalitetan prostor koji će biti iskorišten za zdravstvenu zaštitu stanovnika Velog Vrha, ali i šire. Radi se o brzorastućim gradskim kvartovima i kroz ovakvu suradnju znatno se podiže standard liječenja naših građana koji će imati pristupačniju, dostupniju zdravstvenu zaštitu“, rekla je zamjenica gradonačelnika Ivona Močenić.

 

Podsjetimo, sredinom srpnja ove godine gradonačelnik Filip Zoričić i ravnatelj Istarskih domova zdravlja Nikola Žgrablić potpisali su Ugovor o zakupu poslovnog prostora za dvije ambulante opće i obiteljske medicine. Prostorije Mjesnog odbora Veli Vrh prenamijenit će se u ambulante županijske ustanove Istarski domovi zdravlja, za što je Grad Pula ustupio prostore na korištenje na rok od deset godina, a Istarska županija osigurala 68 tisuća eura za uređenje i opremanje.

Očekuje se da će ambulante započeti s radom do kraja ove godine.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa