Djelo petre heisinger

Promocija knjige 'Ja sam Petra nećete me slomiti' u porečkoj Gradskoj knjižici

0

Promocija knjige Petre Heisinger „Ja sam Petra nećete me slomiti“ održat će se u četvrtak, 26. rujna u Gradskoj knjižnici Poreč s početkom u 19 sati. Riječ je o drugom izdanju autoričine druge knjige, koje je, poručuju organizatori, izazvalo brojne osvrte i „odzvonilo na neobičan način“.

Djelo tematizira mladu majku i poduzetnicu koja nije prihvaćala ono što su joj govorili da život jest, već je slijedila ono što je osjećala da bi život mogao biti. Drugim riječima, nije prihvaćala nametnute obrasce ponašanja i iskrivljene ključne životne pojmove: . Pojmovi su to poput: ljubavi, podrške, obitelji i slobode.

 

Knjiga "Ja sam Petra nećete me slomiti" služi kao alat za sagledavanje ključnih pojmova izvan granica nametnutog i redefiniranje istih. Taj proces autorica u knjizi naziva dekodiranjem zla i u tome nastoji pomoći svakom čitatelju. Pisana je poetično, lako za čitanje, međutim, zbog višeslojnosti poruke koju prenosi, treba je iščitavati pažljivo, stoji u pozivu na promociju.

Petra je kreirala i program koji se nastavlja na samu knjigu, simboličnog imena - Pospremi glavu, a nastao je u svrhu samonapretka svakog tko je spreman iskreno raditi na sebi.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa