policijsko izvješće

Kod Tara smrtno stradao 26-godišnji mladić iz BiH. Ovo su detalji nesreće

0
Ilustracija (Foto: PU istarska)
Ilustracija (Foto: PU istarska)

Policija je izvijestila o detaljima jučerašnje prometne nesreće na području Tara u kojoj je jedna osoba poginula, a tri su ozlijeđene. Smrtno je stradao 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

On je 23. rujna oko 17 sati dolazeći državnom cestom D-75 iz smjera Novigrada prema Taru, u oštrom, nepreglednom zavoju nepropisno, preko pune linije, pretjecao automobil zagrebačke registracije koji je vozila 26-godišnjakinja. Nakon toga, vozač je, izbjegavajući frontalni sudar s automobilom kojim je upravljao 32-godišnji Nijemac, naglo skrenuo u desno. Pritom je došlo do zanošenja automobila te je udario u teretno vozilo pulskih registracija, koji je vozio 45-godišnji ukrajinski državljanin.

 

Policija je utvrdila da je 26-godišnjak upravljao automobilom s isteklom prometnom dozvolom i neodgovarajućim registracijskim oznakama. Nadležni državni odvjetnik naložio je obdukciju.

Ukrajincu i suputnicima, 48-godišnjaku i maloljetnici, ruskim državljanima, pružena je liječnička pomoć, a zasad je nepoznata težina njihovih ozljeda.

Cesta od Antenala do ulaza u Tar bila je zatvorena za promet od 17.15 do 21.45 sati, te se vozilo obilaznim pravcima.

Autor

Igor Radić

Igor Radić

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa