'ZELENO-ŽUTI' TRENIRALI U KANFANARU

Lijepo druženje s navijačima, no od pojačanja još ni traga

0
Trening 'zeleno-žutih' u Kanfanaru (foto: S. Žulić)
Trening 'zeleno-žutih' u Kanfanaru (foto: S. Žulić)

Otvorenim treningom za publiku u sklopu projekta ‘Istra po Istri’ nogometaši jedinog istarskog prvoligaša gostovali su u Kanfanaru. Projekt u kojem je zamišljeno zbližavanje kluba sa svojom publikom na poluotoku donio je za stotinjak prisutnih gledatelja mogućnost da se pobliže upoznaju s Istrinim nogometašima.

- Veliko nam je zadovoljstvo bilo ugostiti prvi trening u ovakvom obliku. Vidjeli smo kako je bilo puno publike i svakako je ovo bilo pun pogodak. Želim Istri puno uspjeha u rezultatskom smislu i daljnjem radu, a vjerujem kako će se suradnja između istarskog prvoligaša, Općine Kanfanar i našeg nogometnog kluba nastaviti na obostrano zadovoljstvo, rekao je načelnik Općine Kanfanar Sandro Jurman.

 

U nešto manje od dva sata treninga, kojeg su propustili ozlijeđeni Stephan Keller, te U-21 reprezentativci na službenim akcijama Ville Koski, Iure Iovu i Beyatt Lekoueiry trener ‘zeleno-žutih’ Paolo Tramezzani pripremao je svoju momčad za nastavak prvenstva u kojem Istrijani idućeg vikenda ugošćuju Lokomotivu. 

- Cilj je približiti nogometni klub ‘Istru 1961’ široj istarskoj publici kroz ovakva neposredna druženja, kako bi naši navijači imali prigodu bolje upoznati naše igrače. Želim se zahvaliti prijateljima iz Kanfanara koji su nas lijepo ugostili. Jako nam je bilo drago vidjeti toliku djecu koja su došla na trening, dobili potpise i družili se s igračima. Želja nam je u svakoj reprezentativnoj stanci organizirati ovakva druženja u nekom od istarskih gradova koji budu zainteresirani za ovakav projekt, rekao je u ime kluba član uprave Fabio Ivinić.

No osim onih koji su izostali, navijače Istre sigurno je više interesiralo hoće li se treningu pridružiti i koji novi igrač, s obzirom da je sinoć istekao službeni prijelazni rok. Novih lica međutim nismo vidjeli, pa stoga za eventualna pojačanja Istrinoj stručnoj sportskoj direkciji preostaje da pokušaju dogovoriti nekog od igrača sa slobodnim papirima, za koje je promjena sredine još uvijek moguća do sredine listopada. Ponuda za dolaske i odlaske igrača bilo je i sinoć do kasnih sati, no je li se nešto konkretiziralo znati će se narednih dana.

 

Autor

Siniša Žulić

Siniša Žulić

sport@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa