četvrto izdanje

Odigran Fažana beach volley cup

0

Na pješčanom terenu u Fažani održano je četvrto izdanje beach volley turnira za mješovite trojke, u organizaciji Otvorenog odbojkaškog kluba Fažana.

Natjecala su se 24 sudionika, podijeljena  u osam skupina po tri ekipe. Razigravanje po skupinama do 17 poena donijelo je (uz poneki set preko 20) više-manje očekivane sudionike osmine finala. Zatvoreni krug dogodio se u skupini F gdje su zbog lošije bod razlike Lude vjeverice izvukle deblji kraj. Prvi krug eliminacijske faze odnio je u četvrtfinale ekipe 1972Epic Broza 99, Sve mi je dala, Rigitongi, Slatko more šećeru, Crvene bikove, Jel to teško, Trio porko dio i nakon teško izborene pobjede nad Kost u kost – Zitte e brutte.

 

U polufinale se nešto lakše probijaju Epic Brozo 99, Jel to teško i Zitti e brutti dok su Rigitongi opasno zaprijetili i malo i umorili Slatko more šećeru. Ipak nedovoljno jer ekipa u sastavu Ninčević, Damijanić, Bogić ostavlja Epic Broza 99 (Fabris, Arapović, Radolović) na 12 poena dok Jel to teško dopušta Zittima e bruttima dva boda više – 21:14. Treće mjesto ugrabili su Zitti e brutti (Ćopić, Ljubešić, Fatorić) sa 17:11, a u zadnjoj utakmici dana Bulović, Ileković i Varga ostali su maksimalno koncentrirani i Slatko more šećeru nije uspjelo ozbiljnije zaprijetiti - 2:0 (21:18, 21:17) za Jel to teško.

Za simpatične nagrade pobrinuli su se prijatelji i sponzori OOK Fažana, a dodijeljene su za fotografa Dadu, suce Alenku, Marka i Foly te za najbolje u pijesku. Četvrto

Prva je ekipa  Jel to teško, drugi su Slatko more šećeru, treći Zitti e brutti,a četvrti Epic Brozo 99. Za MVP igrače izglasani su Mia Ninčević i Aleksandar Varga, a Zlatnu tacnu za najbolji mafin odnijela je Ivana Bilić

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa