Kratka drama na Gradskom vijeću Labina

Valdi Gobo o imenovanju Ifeta Bešića: 'Ne želim sudjelovati u ovoj farsi'

0
Valdi Gobo, Ifet Bešić i Katarina Filipović
Valdi Gobo, Ifet Bešić i Katarina Filipović

„Neću glasati jer ne želim sudjelovati u ovoj farsi“, izjavio je nezavisni vijećnik Valdi Gobo na sjednici Gradskog vijeća Labina 2. listopada uoči glasovanja kojim je Ifet Bešić prihvaćen za novog vijećnika SDP-a, umjesto Katarine Filipović koja je odstupila iz zdravstvenih razloga. Ifet Bešić je Katarinu Filipović naslijedio i na mjestu predsjednika Gradskog odbora SDP-a Labina.

 

Gobo, inače bivši predsjednik labinskog SDP-a, koji je u Gradsko vijeće ušao s liste SDP-a, protivio se i da ga se broji kao suzdržanoga, odnosno htio je da ga se tretira kao nekoga tko nije prisutan, ali je ipak zapisan u toj kategoriji. Bio je jedini koji nije digao ruku za Bešića.

Podsjetimo se, na sjednici održanoj 27. ožujka Gobo je napao Filipović optuživši je za spletkarenje koje je dovelo do njegovog izbacivanja iz stranke. Gobo sada tvrdi da je Filipović zapravo bila od samog vrha stranke prisiljena odstupiti jer su razotkrivene njene manipulacije. Zašto, pak, Bešićevo imenovanje smatra farsom, nije htio objasniti. 

Autor

Robi Selan

Robi Selan

robi@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa