LEGENDARNA UTVRDA

Francuski reggae velikani na Fort Bourgingnonu!

0

U subotu, 17. kolovoza, legendarna lokacija Fort Bourgingnon, nekadašnja rave prijestolnica Poluotoka, ponovno će oživjeti kao plesni podij za ljubitelje jamajkanskog zvuka. Nakon uspješnog Istarskog soundclasha, ekipa iz udruge SUB Movements s ponosom najavljuje dolazak renomiranog francuskog glazbenog kolektiva "Wandem Soundsystem."

Wandem Soundsystem dolazi iz dalekog Bordeauxa i čine ga umjetnici poznat na svjetskoj dub sceni, uključujući projekte kao što su Improvisators Dub, UzinaDub i Manutention. Već više od desetljeća, ovaj kolektiv jedinstvenim zvukom žari i pali diljem Francuske i zapadne Europe.

 

Za ovu priliku, u Pulu dolaze s dijelom brass sekcije, spremni za jedinstveni nastup uživo koji će zasigurno oduševiti publiku.

Domaću podršku pružit će Munchies Soundsystem, jedan od vodećih reggae soundsystema u Hrvatskoj. Ekipa iz Munchiesa, osim redovnih klupskih programa u prostorijama SUP-a i Kluba Kotač, gdje su do sada ugostili značajan broj domaćih i stranih izvođača, aktivno sudjeluje i u realizaciji Escape the City festivala u Barbarigi. Njihova predanost reggae kulturi i zajednici donosi autentično glazbeno iskustvo koje publika ne smije propustiti.

Večer će zagrijati lokalna podrška Pulap Reggae Station, najpoznatija reggae mobilna radio postaja ovih krajeva.

Projekt sufinancira Grad Pula i Ministarstvo Kulture.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa