PEGULA NA POČETKU SEZONE

Puležana tražili europski velikani, a sada ga čeka dug oporavak

0
Marko Perković u duelu s Darwinom Matheusom (foto: NK Istra 1961)
Marko Perković u duelu s Darwinom Matheusom (foto: NK Istra 1961)

Nimalo dobre vijesti saznao je danas mladi pulski nogometaš Mauro Perković. Branič aktualnog državnog prvaka Dinama proteklog se tjedna ozlijedio na treningu, a liječnički pregledi pokazali su kako ga čeka izbivanje s terena i dugačak oporavak. Vijest o teškoj ozljedi mladog Puležana prenio je zagrebački klub na svojim društvenim mrežama.

 

'S velikim žaljenjem obavještavamo javnost da je naš igrač Mauro Perković danas obavio dodatne preglede na kojima se ustanovilo da se radi o parcijalnim rupturama nekoliko ligamenata koljena i gležnja zbog čega će Mauro neko vrijeme morati biti van terena. Cijeli klub stoji uz našeg Maura i ovim putem mu pružamo punu podršku na putu oporavka. Mauro je uvijek bio primjer borbenosti i profesionalizma, a uvjereni smo da će s istom snagom pristupiti i procesu rehabilitacije. GNK Dinamo će učiniti sve da osigura najbolju moguću skrb kako bi se Mauro vratio tamo gdje i pripada – na teren, uz svoje suigrače', napisali su u svojoj objavi zagrebački 'plavi'.

Pred desetak dana prenijeli smo vijest kako Perkovića traži milanski Inter, no sada od toga navjerojatnije neće biti ništa. Tijekom ljeta, pišu mediji, pulski je branič bio najtraženiji igrač Dinama pošto su za njega stalno  stizale ponude pa je tako uz Inter ponuda stigla od škotskog Celtica, španjolske Mallorce te nekih klubova iz Saudijske Arabije, dok je ranije odbijena ponuda NEC Nijmegena.

Autor

Siniša Žulić

Siniša Žulić

sport@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa