još jedan transfer

Tužiteljica pulskog DORH-a prešla u odvjetnike

0
Rafaela Urlić Drmić
Rafaela Urlić Drmić

Ugledna zamjenica Općinske državne odvjetnice u Puli, Rafaela Urlić Drmić, prešla je u odvjetnike, i to u uredu Vere Glasnović Gjoni, dugogodišnje bivše sutkinje Županijskog suda u Puli.

 

Nakon osnovnog i srednjeg obrazovanja u Makarskoj, Rafaela završava Pravni fakultet u Splitu, te se zapošljava prvo u odvjetničkom uredu kao odvjetnički vježbenik, zatim u javnobilježničkom uredu. Nakon završetka Pravnog fakulteta 2005. godine polaže pravosudni ispit, a 2008. godine i javnobilježnički ispit. U Općinskom državnom odvjetništvu u Puli bila je zaposlena od 2009. do 2011. godine kao državnoodvjetnički savjetnik, a od 2011. do 2024. kao zamjenica Općinske državne odvjetnice. Kao zamjenica Općinske državne odvjetnice u Puli Rafaela je bila i voditeljica Odsjeka za kaznenopravnu zaštitu djece i maloljetnika, te sudjelovala kao predavač na brojnim izlaganjima na temu vršnjačkog nasilja, te nasilja nad ženama, a ujedno je bila i mentor brojnim državnoodvjetničkim savjetnicima.

Odvjetnica Rafaela Urlić Drmić svoju samostalnu djelatnost obavljat će u odvjetničkom uredu odvjetnice mr.sc. Vere Glasnović Gjoni u kojem je zaposlen i odvjetnik Vlado Šćur, o čemu smo nedavno pisali. (M. Rosanda)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa