Predsjednici&ca

Popularna komedija krajem kolovoza na pulskom Kaštelu

0

Predsjednici&ca je aktualna komedija napisana prema tekstu Borisa Svrtana i Tarika Filipovića, koja ističe satirične momente današnjeg društva uz osvrt na prošlost, sadašnjost i ono što nas tek čeka u budućnosti.

Za vrijeme trajanja predsjedničke večere za 5 uz sve glavne predsjedničke figure navodit će se na spoj pitanja koja si svi postavljamo na dnevnoj bazi dok smo izloženi medijima. Mogu li bivši hrvatski predsjednici, živi ili ”oni drugi” spasiti našu zemlju? Ciničniji će reći da ne mogu pomoći ni budući, a još manje bivši. Mogu li oni, unatoč različitim političkim stremljenjima, ujedinjeni stremiti prema jednom zajedničkom cilju? Mogu li nam, dakle, oni koji su dijelom prošlosti pomoći u tkanju bolje budućnosti? Premda se radi o pitanjima na koja nemamo odgovore, kazalište nam otvara prostor za maštu ispunjenu gorkastim i ciničnim notama, upravo onakvima kakvima obiluje ova nemoguća predsjednička večera.

Predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović utjelovila je Ornela Vištica, Franju Tuđmana igra Tarik Filipović, Stjepana Mesića Hrvoje Kečkeš, Ivu Josipovića Siniša Miletić i Josipa Broza Tita Boris Svrtan.

Predstavu uz iskreni smijeh u trajanju od 105 minuta moguće je pogledati u pulskom Kaštelu 26.08.2024. s početkom u 21.00h!

Karte su dostupne na eventim.hr

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa