Vokalna skupina 'Vetta' iz Vrha

Poslušajte miks Alenovih pjesama u izvedbi ženske klape!

0
 članice Vokalne skupine 'Vetta'
članice Vokalne skupine 'Vetta'

Motivirane odličnim reakcijama na prvu snimku „Istrijanski medley“ koja je zajedno sa spotom objavljena u kolovozu 2021. godine, članice Vokalne skupine 'Vetta' iz Vrha kraj Buzeta osmislile su novi glazbeni projekt. 

 

Riječ je o spoju sedam pjesama Alena Vitasovića u vokalni aranžman pod nazivom Vitasović mix. Ideja je nastala spontano tijekom jedne probe i razgovora o budućim planovima, međutim ista se čuvala godinu dana čekajući pravi trenutak. Krajem 2023. godine, shvatile su da je 2024. - godina za realizaciju. Alen Vitasović ove godine slavi 30 godina karijere pa simbolika godine objave ovog miksa nije izostala.

"Bilo je izuzetno teško odabrati samo nekoliko pjesama, s obzirom na bogati glazbeni opus Alena i na to da, zapravo, sve njegove pjesme volimo i rado slušamo", poručile su Vettice.

Autor vokalnog aranžmana je Luka Demarin, dok je audio snimka snimana u studiju Ivana Popeskića u Lovranu koji potpisuje i glazbenu produkciju. Vizual je pripremila Margareta Širola, a video za YouTube Karlo Marković.

Vitasović mix je premijerno predstavljen i pušten u eteru Radio Istre u petak 5. srpnja, na Alenov rođendan. Vokalna skupina je tu simboliku iskoristila i da Alenu prenese lijepe želje i čestitke. 

Pjesme u mixu

Ne moren bež nje, tekst i glazba: Livio Morosin
Česta priko mora, tekst i glazba: Dražen Turina Šajeta
Niš mi se ne da, tekst i glazba: Robert Pilepić
Ja ne gren, tekst i glazba: Robert Pilepić
Jenu noć, tekst: Livio Morosin, glazba: John Hiatt
Nisi više mala, tekst i glazba: Livio Morosin
Gušti su gušti, tekst i glazba: Livio Morosin

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa