U potrazi si za poslom? Imamo rješenje! 

Traže se monteri namještaja, osobni bankari, punjači polica...

0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Agencija za istraživanje tržišta i javnog mnijenja Ipsos d.o.o. traži umirovljenike na poziciji Suradnika na poslovima terenskog anketiranja (m/ž). Nude ti fleksibilno radno vrijeme, početnu obuku i stalnu podršku za vrijeme rada, isplatu po realiziranoj anketi od 7€ te plaćene putne troškove ako radiš izvan mjesta boravišta. Ako ste u mirovini, a uz to ste aktivna i komunikativna osoba kojoj treba honorarni posao s fleksibilnim radnim vremenom, prijavite se do 11. srpnja.

Imaš razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine? Zanima te rad u banci i želiš se okušati u radu u jednoj od poslovnica Zagrebačke banke? Onda je njihov oglas za posao Obiteljski bankar (m/ž) idealan za tebe. Od kandidata traže SSS, minimalno godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, komunikativnost te razvijene prodajne i pregovaračke vještine. Svoju životopis pošalji do 12. srpnja.

COCA-COLA HBC HRVATSKA d.o.o. zapošljava Punjača polica / Unapređivača prodaje (m/ž). Njihov novi kolega/ica bit će zadužen/a za vođenje računa o popunjenosti polica prema strategiji izlaganja proizvoda za određenoga kupca, kontrolu ispravnost rokova i izgleda robe te briga da su hladnjaci uredni i popunjeni te postavljanje promotivnih materijala te briga o našoj imovini na tržištu i u poslovnicama kupaca. Više informacija o uvjetima rada pronađi u oglasu koji je aktivan do 12. srpnja.

Namještaj MIMA d.o.o. koji zapošljava više od 200 djelatnika u potrazi je za Internim monterom namještaja (m/ž) u Rijeci, Poreču, Šibeniku i Puli. Od kandidata očekuju SSS stolarskog usmjerenja, a prethodno radno iskustvo na istim i/ili sličnim poslovima je poželjno, ali nije uvjet. Javi im se do 18. srpnja.

Tvrtka Eding d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu koja se bavi građenjem i opremanjem objekta u potrazi je za Građevinskim poslovođom (m/ž) koji će biti zadužen za rukovođenje radnicima na gradilištu, kontrolu kvalitete i nadzor i upravljanje sredstvima rada. Od kandidata očekuju minimalno 3 do 5 godina radnog iskustva, a oglas je aktivan do 16. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa