slave deveti rođendan

Alen Vitasović na rođendanskoj fešti radija Rovinj FM

0

Ususret jubilarnoj proslavi deset godina postojanja, Rovinj FM s ponosom ove godine obilježava deveti rođendan i jednako toliko godina uspješnog emitiranja te druženja sa svojim slušateljima. Ovogodišnja proslava održat će se u petak, 9. kolovoza, na Staroj željezničkoj postaji u Rovinju, a očekuje se večer ispunjena vrhunskom zabavom, glazbom i dobrim raspoloženjem.

 

Tim povodom Rovinj FM je pripremio sjajan glazbeni program koji uključuje nastupe legendarnog Alena Vitasovića i popularnog benda Night Express. Ovi izvođači obećavaju nezaboravnu noć ispunjenu hitovima koji su obilježili regionalnu glazbenu scenu. "Devet godina emitiranja za nas znači puno – kroz taj period smo rasli, mijenjali se i usavršavali, a sve zahvaljujući našim vjernim slušateljima i njihovoj podršci," rekao je direktor Rovinj FM-a Igor Franković.

Proslava devete obljetnice djelovanja Rovinj FM-a bit će i prilika za prisjećanje na brojne uspjehe koje je postaja ostvarila. Kroz godine su emitirali mnoge uspješne emisije, intervjue s poznatim osobama i glazbene hitove koji su obilježili eter. Posebno su ponosni na svoju zajednicu slušatelja koja je rasla s njima i podržavala ih tijekom svih ovih godina.

"Veselimo se ovom posebnom događaju i jedva čekamo podijeliti ovu radost s našim slušateljima. Vidimo se u petak, 9. kolovoza, na Staroj željezničkoj postaji u Rovinju. Dođite i proslavite s nama", dodao je Franković. Podsjetimo, Rovinj FM je započeo s emitiranjem 10. kolovoza 2015. godine točno u 7 sati ujutro, a velike rođendanske proslave kojima se vesele građani, ali i gosti Rovinja, postale su tradicija. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa