pulski projekt

Određena lista kandidata za davanje vrtnih parcela na korištenje

0

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić donio je Odluku o utvrđivanju Liste kandidata za davanje vrtnih parcela na korištenje u sklopu urbanih vrtova na Lošinjskoj.

Ovom Odlukom gradonačelnik utvrđuje bodovnu listu kandidata za davanje vrtnih parcela na korištenje, a sve prema prijedlogu Povjerenstva za pregled i bodovanje zahtjeva podnesenih po 1. Javnom pozivu za podnošenje zahtjeva za davanje vrtnih parcela na korištenje u sklopu urbanih vrtova na Lošinjskoj nakon što je Povjerenstvo pregledalo sve podnesene prijave i bodovalo sve prijave podnositelja zahtjeva koji ispunjavaju uvjete.

 

Svi podnositelji zahtjeva ostvarili su direktnu mogućnost korištenja vrtne parcele te će se s njima sklopiti ugovor o davanju na korištenje vrtne parcele na obradivom zemljištu u roku 20 dana od dana objave liste kandidata na internetskim stranicama i oglasnoj ploči Grada Pule.

Odluku o utvrđivanju Liste kandidata za davanje vrtnih parcela na korištenje u sklopu urbanih vrtova na Lošinjskoj može se pronaći na poveznici. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa