The Spawn Of No-Thing 

Pulski stoner rock bend objavio novi spot (video)

0

Pulski stoner rock bend The Spawn Of No-Thing, koji otvara GoatHell Metal Festival 25. srpnja na pulskoj Vallelungi, objavio je novi spot za pjesmu "Mindfuck Sanctuary", koji je snimio i režirao Marko Račan s prvotnom postavom benda.

Bend je nastao u proljeće 2022. godine za epidemije covida19 u sljedećem sastavu: Nenad Črnac Črle - bubnjevi; Marko Čuljat Čuki - gitara i Igor Nadenić Nade - bass. Ideja je bila da se uvježbaju, snime i objave neke pjesme Nadetovih bivših bendova za koje je on napisao tekstove i koje nikad nisu snimljene. Čak su neke i snimljene nezavršene ali nikad nisu objavljene.

 

Preuzete su pjesme bendova Negawatt/Supernaut, Super Booster i Headbanger. Jedino je pjesma Tsunami.naut (Last Page News Hero – Voice of IstrAmerika) novijeg datuma s dva stara riffa. U repertoar su uključene i dvije obrade engleskog stoner doom benda Electric Wizard. Na Črletov poziv bendu se priključuje Serghei Rosca, glavni vokal. Kad je materijal zgotovljen, bend je snimio album "Old Bronze" pod producentskom palicom Davora Uljanića Đure u studiju Kotač u Rojcu te je u pripremi njegovo izdavanje za zagrebačku etiketu Slušaj Najglasnije Zdenka Franjića. Gosti na albumu su Henry Marić (klarinet), Goran Jularić Jule (didgeridoo) te Dino Topčagić. Nakon prvog koncerta lanjskog ožujka u Kotaču, bend napuštaju Serghei i Čuki. Na mjesto gitarista dolazi Zappa Vitasović, dok Nade preuzima glavni vokal. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa