Još malo i počinje

Red Bull Arena u crveno bijelim tonovima (video)

0
Hrvatski navijači na Red Bull Areni
Hrvatski navijači na Red Bull Areni

Pred 90 minuta koji će rasplamsati ili ugasiti sve njihove ambicije vezane uz ovogodišnji EURO rijeke hrvatskih navijača još od ranih jutarnjih sati teku trgovima i ulicama Leipziga prema svom ušću i Red Bull Areni na kojoj će večeras, 11 put u povijesti, hrvatskim nogometašima protivnici biti reprezentativci Italije. Optimizam svakako budi podatak da u tim susretima popularni Tricolori, četverostruki prvaci svijeta, te dvostruki, aktualni prvaci Europe, nikada nisu pobijedili, odnosno da su tri pobjede otišle na našu stranu uz sedam remija.

Nastavak tog pobjedničkog niza, koji bi osigurao i nastavak sna o još jednom uspjehu na najvećim nogometnim smotrama, najveća je želja svih koji su kao privučeni magnetom danas stigli u Sasku, a među njima se nalazi i naš Nenad Čakić koji nam je i ovoga puta svojim fotografijama dočarao djelić atmosfere iz Leipziga.

Premda Red Bull Arena ima kapacitete 42 tisuća gledatelja, prema procjenama u tom se gradu već nalazi oko 40 tisuća hrvatskih navijača, pa je izvjesno da dobar dio njih večeras ni neće biti na tribinama, ali mnogima očito to nije bilo ni važno kad su kretali na put kako bi bili podrška našim reprezentativcima.

I La Gazzetta dello Sport priznaje - Hrvati su nas deklasirali u navijanju!

U Lepizigu je uz Nenada i Eleonoru i veliki broj drugih Istrana te ih pozivamo da i oni svoje navijačke fotografije i najljepše trenutke iz Leipziga podjele s nama putem našeg Facebooka. (M.P.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa