foto i video

Ana Rucner dočekala sunce u Dubrovniku, ispratila ga u Medulinu

0

Ranoranioci su imali prilike u njenom nastupu uživati rano jutros na Srđu iznad Dubrovnika, a večeras je sa svojim violončelom i glazbom dan i sunce ispratila na još jednoj čarobnoj lokaciji, ostacima rimske vile na poluotoku Vižula kod Medulina.

 

Riječ je naravno o violončelistici Ani Rucner koja kroz projekt 'Pozdrav ljetu' već godinama održava slične intimne koncert, te uz zvuke glazbe stvara jedinstvenu atmosferu kojom simboličkim dočekom i ispraćajem sunca na spektakularan način proslavlja početak ljeta, te ujedno prigodno obilježava i Svjetski dan glazbe.

Jutros je u 5:10 jednim takvim nastupom očarala Dubrovčane koji su ponovo imali priliku uz nju dočekati izlazak prvog ljetnog sunca, a dan s pravim ljetnim temperaturama, u kojem sunce, zbog neba prekrivenog oblacima punima pijeska iz Sahare, u Puli nažalost, nismo previše vidjeli, ispratila je večeras na Vižuli u sklopu Music, Wine & History Festivala.
 
Naravno i tu pred pred brojnom publikom koja je sjajno prihvatila taj novi program Turističke zajednice Medulina i priliku da na ostacima rimske patricijske vile dočekuju noć degustirajujući vina lokalnih vinara i uživajući u glazbi vrhunskih umjetnika. (M. Pavlović)
 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa