ovog vikenda

HOOK&COOK Poznati chefovi u Medulinu pripremaju riblje specijalitete

0

Ljubitelji glazbe i gurmani, pripremite se za jedinstveni događaj ovog ljeta. Hook&Cook Festival dolazi u Medulin 22. i 23. lipnja (subota i nedjelja) i donosi nezaboravno gastronomsko iskustvo na ribarskom mulu, pozivaju iz Turističke zajednice općine Medulin.

"Lipanjsko izdanje ovog popularnog festivala bit će jedino ove godine u Medulinu. Posebno smo uzbuđeni što će im se pridružiti posebni gosti iz popularne TV emisije MasterChef - Tihomir Krklec Afrika i Petar Tucman. Imali ste ih priliku gledati kako briljiraju u kuhinji na televiziji, a sada ih možete vidjeti uživo na medulinskom ribarskom mulu gdje će pripremati prave riblje specijalitete 22. i 23. lipnja.

 

Također, po prvi puta u osam godina Hook&Cook festival ugostit će bend uživo na brodovima. Globalni psych muzičari Nemanja iz Pule, predvođeni Lukom Šipetićem, svirat će u subotu. Inspirirani glazbom 70-ih godina, promovirat će svoj treći album "Voodoo Beat," koji donosi plesni i uzbudljiv melting pot afro-kolumbijskih ritmova, karipskog zvuka i tropske egzotike. U nedjelju na scenu stupaju popularni Nikola Vemić iz Beograda i lokalne legende Legalize Lambada. Uživajte u vrhunskim organskim vinima pulskog bara Sorsi, širokom izboru Kampanjola piva, te udahnite svježi morski zrak dok se prepuštate dobroj vibri na medulinskom mulu uz najfinije morske delicije", stoji u pozivu. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa