ugrađen podzemni tank

Evo kako napreduje izgradnja benzinske na Verudi (foto)

0
Foto: Istarski.hr
Foto: Istarski.hr

Izgradnja nove benzinske pumpe na mjestu stare na Verudi u punom je zamahu. Sudeći prema dosad odrađenom, kućica više neće biti na mjestu gdje se nalazila ranije, nego je izmještena na mjesto gdje se ranije izlazilo s crpke. Iskopana je ogromna rupa u koju je montiran podzemni tank za gorivo, a sudeći po broju šahtova, ovdje će se gorivo moći točiti na pet mjesta.

U svakom slučaju, Puljani očekuju da će nova pumpa biti prostranija od stare te da će na njoj biti mjesta za mimoilazak dvaju automobila, što ranije nije bio slučaj. 

 

Stara benzinska crpka na Verudi radila je pola stoljeća i Puljani jedva čekaju otvorenje nove, jedine u ovom dijelu grada. 

Iz Ine su nam s početkom radova prije dva mjeseca potvrdili da će građevinski dio posla biti gotov do srpnja, dakle trajat će još desetak dana. Kažu da će maloprodajno mjesto INA-Veruda biti opremljeno najmodernijim tehnologijama, a ponuda će biti obogaćena. Kupcima će na raspolaganju biti proizvodi Fresh Cornera, poput kave i hot doga, a u ponudu se uvodi i prodaja autoplina te UNP boca. (M. V. I.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa