kandidat možemo! objavio zanimljiv status na facebooku

Slaven Boljun: 'Svatko tko promovira beznađe je promotor HDZ-a'

0
Slaven Boljun i kolega iz stranke Noel Mirković
Slaven Boljun i kolega iz stranke Noel Mirković

Slaven Boljun iz istarskog Možemo objavio je danas zanimljiv status na Facebooku. Boljun je i kandidat na listi te stranke u osmoj izbornoj jedinici.

"Indiferentnost prema politici, osim što je logično pogrešna, pomaže i onim pogrešnima da se dočepaju vlasti. Svatko tko apatično i cinično promovira beznađe zapravo je besplatan promotor HDZ-a i njihovih vladajućih struktura. Promjena je bilo i bit će, a tko zna hoćemo li jednog dana žaliti za vremenima kada smo potezom kemijske mogli utjecati na stvari", piše Boljun, očito se obraćajući svima onima koji u srijedu neće izaći na izbore.

 

"Često čujem averziju prema ikakvom političkom angažiranju, a naročito u nekoj stranci. Politika jednostavno odlučuje o našim životima htjeli mi to ili ne. Od vožnje na posao, školske marende, odlaska doktoru, do kupanja u čistom moru. Svugdje je prožeta politika i to je u redu jer moramo zajednički odlučivati, povezani smo neminovno. Nažalost, još uvijek smo civilizacija koja ratuje i gladuje i da bismo riješili te probleme moramo se svi uključiti u razgovor. Bez toga se nećemo pomaknuti. Nemojmo se uporno zavaravati da ne možemo utjecati. Za početak možemo promijeniti stvari u svojoj državi", poručuje Boljun.

"Lista broj 10 je lista Možemo za 8. izbornu jedinicu. Velika mi je čast biti jedan od kandidata među ovim divnim ljudima i zagovarati politike nade. Pozivam sve da iskoristite svoje građansko pravo, jer Možemo! se dogovarati kako želimo živjeti", zaključio je. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa