Goran Hrvatin SDP-ov kandidat za načelnika Tinjana: Ervin Štifanić njegov zamjenik

0
Marino Baldini, Goran Hrvatin, Ervin Štifanić i Peđa Grbin
Marino Baldini, Goran Hrvatin, Ervin Štifanić i Peđa Grbin

U prostorijama Općine Tinjan su, 15. travnja predstavljeni SDP-ovi kandidati za načelnika i njegova zamjenika, Goran Hrvatin i Ervin Štifanić. Na predstavljanju su kandidatima podršku pružili Peđa Grbin, Marino Baldini i Ivica Gržinić.

Podršku kandidaturi za načelnika Općine daje i nezavisna lista Vlade Ivetića. Grbin je istaknuo kako predloženi kandidati predstavljaju novo lice SDP-a te da svojim znanjem, obrazovanjem i dosadašnjim radnim iskustvom jamče uspješno vođenje općine.

Marino Baldini je istaknuo da je izuzetno bitno da se mladi ljudi aktiviraju i angažiraju u upravljanju svojim krajem. Napomenuo je kako na lokalnom nivou ideologija često nije presudna, već je presudna suradnja i briga o stvarnim potrebama građana.

Kandidat za načelnika Tinjana, Goran Hrvatin, je ukratko izložio predizborni program, iz kojega je istaknuo konkretne projekte koje namjerava realizirati nakon pobjede na izborima. Cilj mu je veća zastupljenost stanovnika u radu Općine, veća briga o konkretnim problemima stanovnika Općine, izvidjeti mogućnost proširenja postojećeg vrtića kako bi se uz manja financijska sredstva u što kraćem roku omogućilo vrtiću adekvatne uvjete rada, a ako bude financijskih sredstava i izgradnju novog. Nadalje, najavio je i poticaje za ruralni i agro turizam, postavljanje rasvjete u svim selima, te asfaltiranje neasfaltiranih dijelova županijskih cesta uz pomoć županije i fondova EU.

Na području Tinjana predložena je i obnova sportskog igrališta, na području Mutrilja izgradnja igrališta za djecu, a u Kringi dovršetak nogometnog igrališta. Konačno, Hrvatin je izrazio punu podršku ISAP-u, budući se radi o manifestaciji koja je znatno doprinijela prepoznatljivosti Tinjana te se istu planira dodatno unaprijediti i dignuti na još viši nivo.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa