Sv. Martin: Nije dobio piće pa počeo razbijati po šanku

0
Incident se dogodio u ugostiteljskom objektu u sklopu društvenog doma u Svetom Martinu
Incident se dogodio u ugostiteljskom objektu u sklopu društvenog doma u Svetom Martinu

U noći s nedjelje na ponedjeljak, 17. i 18. ožujka, u Svetom Martinu u Općini Sveta Nedelja dogodio incident nakon kojeg je morala intervenirati policija. Naime, policija je 18. ožujka oko 1,40 sati zaprimila dojavu da se u ugostiteljskom objektu u društvenom domu u Svetom Martinu jedan mladić narušava javni red i mir.

Dolaskom policajaca na mjesto događaja, utvrđeno je da je iste večeri oko 23,30 sati, D.U. (22) iz Vrećari, pod utjecajem alkohola od 1,44 g/kg, narušavao javni red i mir tako što je od N.M. (41), vlasnice objekta u više navrata tražio piće.. U trenutku kada ga je žena odbila poslužiti pićem i rekla da mora zatvoriti objekt s obzirom da je kraj radnog vremena, mladić je odbio napustiti objekt. Revoltiran odbijanjem, D.U. je počeo razbijati čaše, šalice, vazu za cvijeće te sa šanka bacio uređaj za mljevenje kave.

Mladić je do otrežnjenja prenoćio na policiji, te se protiv njega podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok će vlasnici objekta biti izdan obavezni prekršajni nalog zbog posluživanja alkoholnih pića pijanoj osobi, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa