Općina Medulin postala partner Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva

0
Potpisivanje Sporazuma s Općinom Medulin
Potpisivanje Sporazuma s Općinom Medulin

U prostorijama općinske vijećnice u Medulinu, u utorak 19. ožujka, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva potpisala je Sporazum o partnerstvu s Općinom Medulin te najavila raspisivanje natječaja iz Fonda gradova i općina naziva 'Mali projekti za bolje sutra'. Sporazum su potpisali Načelnik Općine Medulin, Goran Buić i Upraviteljica Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Kristina Bulešić.

Pristupanjem Fondu gradova i općina, Općina Medulin omogućila je organizacijama civilnog društva s područja Medulina pravo prijave na natječaj 'Mali projekti za bolje sutra' kojim se financira razvoj lokalne zajednice.

Isto tako, Upraviteljica Zaklade, Kristina Bulešić najavila je da će se natječaj 'Mali projekti za bolje sutra' raspisati sutra, dana 20. ožujka 2013. godine. Pravo prijave na ovaj natječaj imaju udruge, ustanove i mjesni odbori sa sjedištem u gradu/općini članu/ici Fonda gradova i općina: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Poreč, Rovinj, Kanfanar, Svetvinčenat, Vrsar, Marčana, Motovun, Ližnjan, Gračišće i Medulin. Ukupna vrijednost natječaja je 100 tisuća kuna, a maksimalan iznos potpore je 10 tisuća kuna.

Mali projekt podrazumijeva aktivnosti koje doprinose razvoju lokalne zajednice, rješenju konkretnih problema i kvaliteti življenja u toj zajednici. U provedbi navedenih aktivnosti sudjeluju sami građani. Prijave su otvorene do 20.travnja 2013. godine. Kompletna natječajna dokumentacija bit će dostupna sutra na web stranici zaklade www.zaklada.civilnodrustvo-istra.hr u dijelu Natječaji/Mali projekti 20.03.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa