Jakovčić: Dvaput sam slao SMS Milanoviću i nije mi odgovorio. Neću ga moliti!

0
Ivan Jakovčić (Foto: Paola Albertini)
Ivan Jakovčić (Foto: Paola Albertini)

„Ja nisam ni tašt ni sujetan, ako me Milanović nazove, on je premijer i vrlo rado ću se odazvati. Međutim, bit ću sasvim konkretan. U dva navrata sam mu poslao dvije SMS poruke, jer neću zvati čovjeka koji je premijer i možda ima nekakvu obvezu, i pristojnije je slati poruku. Nisam dobio odgovor. Nemam ja što Milanovića moliti, ja ga cijenim, ja ga poštujem, ali očito smo se razišli“, rekao je šef IDS-a i istarski župan Ivan Jakovčić u intervjuu tjedna na Soundsetu, prenosi Večernji list.

Osvrnuo se Jakovčić i na ručkove koalicijskih partnera, koji su se nekad održavali na mjesečnoj bazi, no, od istupanja Damira Kajina iz stranke i presude šefu HNS-a Čačiću, više se ne organiziraju. Jakovčić tvrdi kako od vladajuće stranke nije bio obaviješten o odluci da se javnim službama plaće smanje za tri posto. Doznao je to iz medija, iako je čelnik stranke koalicijskog partnera.

„Odgovornost je i na meni, a ne mogu je nositi, ako nemam pojma što se zbiva. Ako netko najavi da će doći do smanjenja plaća, a ja to kao i svaki drugi saznam na televiziji, mislim da to nije OK“, istaknuo je Jakovčić na Soundsetu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa