Pula: Otkrivena peteročlana skupina provalnika

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pulska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 21-godišnjakom i 23-godišnjakom iz Pule utvrdila osnove sumnje da su počinili četiri kaznena djela teške krađe provaljivanjem, od čega su jedno kazneno djelo počinili zajedno s 24-godišnjakom i 32-godišnjakom iz Pule, a jedno zajedno s 22-godišnjim Puljaninom.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su prvoosumnjičeni i drugoosumnjičeni, u periodu od 28. siječnja do 14. veljače 2013. godine, u dva navrata provalili u skladište poduzeća u Kraškoj ulici u Puli i otuđili dvije plinske boce, te razni alat oštetivši poduzeće iz Zagreba za zasad neutvrđen iznos novca.

U istom su periodu zajedno s 22-godišnjakom provalili u trafostanicu u Kraškoj ulici u Puli i ukrali više komada bakrenih predmeta oštetivši tvrtku iz Pule za zasad neutvrđen iznos novca. Također ih se sumnjiči da su 2. veljače zajedno s 24-godišnjakom i 32-godišnjakom provalili u stan u  Ulici Ljudevita Posavskog u Puli i iz unutrašnjosti ukrali dva fotoaparata i razni zlatni nakit oštetivši  36-godišnjakinju iz Pule za oko nekoliko desetaka tisuća kuna.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv svih se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava redovnim putem, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa