Igor Pamić: Te belgijske budale upropastile su zdravlje mog sina!

0
Igor Pamić (Foto: NK Istra 1961)
Igor Pamić (Foto: NK Istra 1961)

Postalo je prečesto da bi bilo slučajno. Alen Pamić je treći put u nešto više od tri godine napustio travnjak zbog problema sa srcem. U Belgiji i Žminju bilo je to na treningu, ali ove subote se mladi Pamić srušio na tlo tijekom utakmice Istre i Lokomotive na Aldu Drosini, piše Jutarnji list

Nije trajalo dugo. Dvadesetak sekundi, ali očevici tvrde da je bilo poput vječnosti. Na kraju se Alen Pamić osvijestio i došao sebi i prije nego je liječnička ekipa dotrčala do njega. Izašao je je iz igre i promatrao suigrače sa strane. Veselio se pogotku Bačelić – Grgića, a onda mu je Igor Pamić pokazao put u svlačionicu. Malo kasnije prijavio se u Opću bolnicu Pula gdje su ga smjestili na odjel intezivne njege.

- Evo, čekam da izađe – javio se u ponedjeljak otac i trener Igor Pamić. Otkrio je kako su Alenu napravljene sve moguće pretrage, ali odgovor na pitanje što se događa u njegovu organizmu još uvijek visi u zraku.

- Kada se prvi put to dogodilo u Belgiji, prošao je sve preglede koji postoje. Nakon drugog puta otišli smo u Milano kod slavnog kardiologa Brune Carua koji je potvrdio da je srce zdravo i spremno za napore. Valjda sve što nudi moderna medicina mi smo probali, ali opet se dogodilo. Doduše, prošlo je dvije godine, ali očito da je neka sitnica smeta – u nevjernici priča Igor Pamić.

Alenu je pozlilo u Puli na utakmici Istre i Lokomotive (Foto: NK Istra 1961)
Alenu je pozlilo u Puli na utakmici Istre i Lokomotive (Foto: NK Istra 1961)
Razloge je počeo tražiti i u uzbuđenju, psihi, glavi…. Mnogo je tu upitnika, a odgovora niti pod razno. Ipak, tata Igor je poprilično siguran kako razloge treba tražiti u rigoroznoj dijeti kojoj je Alen Pamić bio podvrgnut u Standardu iz Liegea.

- Uvijek je imao 85,86 kilograma, što je na 194 centrimetra visine idealno. No, neka budala u Belgiji je odlučila kako treba ići na 70 kilograma, što je suludo. I tu je početak svih problema. Stradala je štinjača i bubrezi. Krvna slika je bila loša, upala srca… Ma budale – ljuti se Pamić. Jasno je kako se Alen i cijela obitelj nalaze u slijepoj ulici. Nalazi pokazuju kako je stanje idealno, ali Alen se ruši.

- Moramo pronaći u čemu je problem. Što se to kvragu događa u njegovu organizmu? Ja ne znam kako srediti obranu da ne primi gol u 93. minuti, što mi se već dogodilo u Puli, a kako ću znati što je problem moga sina? Ako je najbolji kardiolog na svijetu rekao da je zdrav, nemam razloga sumnjati – rekao je Igor Pamić za Jutarnji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa