U IDA-i trodnevna radionica na temu „EU projekti - od ideje do pripreme“

0
na radionici će mali i srednji poduzetnici i obrtnici naučiti više o funkcioniranju sustava EU fondova
na radionici će mali i srednji poduzetnici i obrtnici naučiti više o funkcioniranju sustava EU fondova

Istarska razvojna agencija (IDA) u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom poduzetništva i obrta od 18. do 20. veljače 2013. godine provodi radionicu na temu "EU projekti - od ideje do pripreme". Trodnevna radionica obuhvaća sljedeće tematske cjeline: uvod u EU fondove  i mogućnosti financiranja, logički okvir projekta i izrada projektne aplikacije i proračuna.

Radionica se provodi s ciljem da mali i srednji poduzetnici i obrtnici Istarske županije nauče nešto više o funkcioniranju sustava EU fondova u Hrvatskoj te o tome kako će funkcionirati sustav u strukturnim fondovima u uvjetima članstva u EU, o metodama upravljanja projektnim ciklusom, razumijevanju logičke matrice, savladavanju izrade projektne aplikacije te izradi detaljnog proračuna projekta.

Trodnevna radionica namijenjena je poduzetnicima i obrtnicima u fazi rasta i razvoja koji imaju neke konkretnije projektne ideje u njihovom segmentu poslovanja te koji su spremni tijekom radionice interaktivno sudjelovati u raspravi i timskoj razradi projektnih prijedloga.

Tijekom 2013. godine IDA će kontinuirano provoditi obrazovne programe za privatni i javni sektor te će se između ostalog tematike pripreme projekata prihvatljivih za financiranje iz EU fondova ponavljati, obzirom na veliki iskazani interes.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa