Ana Kolić Marković kandidatkinja za istarsku županicu

0
HSP dr. Ante Starčević predstavio je kandidatkinju za županicu
HSP dr. Ante Starčević predstavio je kandidatkinju za županicu

"Snažno podržavamo Anu Kolić Marković na skorašnjim izborima za županicu Istarske županije jer postoji potreba za promjenom političkih i gospodarskih praksi kojima svjedočimo već popriličan niz godina u Istri", rečeno je 16. veljače na konferenciji za medije HSP-a dr. Ante Starčevića prilikom predstavljanja kandidatkinje za županicu Ane Kolić Marković, magistre iz područja Europskih studija i profesorice engleskog i francuskog jezika.

Iz HSP-a dr. Ante Starčevića poručili su kako je strankama na vlasti u Istri ili onima bliskoj vlasti došao je kraj jer se, kažu, očito vodi borba za njihovu unutarnju preraspodjelu političko-financijske moći. "U Istri se stvorila dilema da se treba opredijeliti između Kajina ili Flega, a to je lažna dilema jer su 20 godina 'trubili u isti rog'", mišljenja su.

Konferencija za medije HSP-a dr. Ante Starčevića
Konferencija za medije HSP-a dr. Ante Starčevića
"Ana Kolić Marković, kao žena neokaljane prošlosti i višegodišnjeg rada u struci predstavlja novinu na političkoj sceni Istre i Hrvatske jer s HSP dr. Ante Starčević nudi program koji se temelji na proaktivnoj politici, tj. nudi vrlo jasna i konkretna rješenja za mnogobrojna nagomilana ili još uvijek otvorena pitanja", rečeno je na konferenciji za medije.

Naglasili su također da pristup rješavanju problema HSP dr. Ante Starčevića isključivo prati potrebe i dobrobit građana Istre, odnosno poboljšanje svih onih elemenata koji trenutno značajno smanjuju razinu kvalitete života na istarskom tlu.

"Ovo nisu samo jedni izbori u nizu. Pred svima nama predstoje velike promjene zbog tekuće ekonomske krize i ulaska u Europsku uniju. Bez stručnih ljudi građani će Istre, više izgubiti nego što mogu dobiti. Ako ne mislite da može biti bolje nego što sada jest onda i dalje glasajte za iste stranke. Ako mislite da može i treba biti bolje dajte glas novim ljudima i pružite im priliku da se dokažu", zaključeno je na konferenciji za medije HSP-a dr. Ante Starčevića Istarske županije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa