Zbog radova na izgradnji kružnog toka u Šijani, uskoro nova regulacija prometa

0
Pula će dobiti novi kružni tok
Pula će dobiti novi kružni tok

Nakon višemjesečnih intenzivnih priprema za izgradnju kružnog toka u Šijani, na točki koja je dosad bila jedna od najkritičnijih u Istarskoj županiji, u prostorijama pulske Komunalne palače danas je održan koordinacijski sastanak projektanata, izvođača radova i svih komunalnih poduzeća uključenih u izgradnju novog kružnog toka u Šijani.

Izgradnja ovog kružnog toka trebala bi biti završena do početka turističke sezone 2013., a u pitanju je složen posao koji će zahtijevati dobru koordinaciju svih uključenih strana, kao i razumijevanje i strpljenje svih sudionika u prometu.

Za vrijeme izvođenja radova bit će postavljena privremena regulacija prometa, a dio gradilišta bit će posve zatvoren za promet. Zbog toga je i izrađen projekt prometne regulacije za kojega je potrebno još ishodovati sve potrebne suglasnosti o čemu će građani biti na vrijeme obaviješteni.

Pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu Grada Pule Damir Prhat izrazio je zadovoljstvo što je ovaj značajni projekt vrijedan 44,2 milijuna kuna, nakon višemjesečnih intenzivnih priprema, pred samim početkom realizacije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa