Revijalni nastup klizača kluba Medveščak u subotu na pulskom klizalištu Tivoli

0
Zagrebački klub „Medveščak“ najstariji je i najpoznatiji klizački klub u Hrvatskoj
Zagrebački klub „Medveščak“ najstariji je i najpoznatiji klizački klub u Hrvatskoj

Pulsko klizalište „Tivoli“ na Verudeli ugostit će u subotu, 2. veljače članove Klizačko-koturaljkaškog kluba „Medveščak“ iz Zagreba koji će pulskoj publici predstaviti svu ljepotu umjetničkog klizanja.

Zagrebački klub „Medveščak“ najstariji je (1961.) i najpoznatiji klizački klub u Hrvatskoj iz kojeg su potekla mnoga slavna klizačka imena, a u Puli će svoje vještine prikazati klizači i klizačice, među kojima i  hrvatski reprezentativci u ovom sportu, poput Eme Lipovšćak, Petra Cetinića, Lane Petranović  i  Lare Krizmanić. Gostima iz Zagreba pridružit će se i mlađi članovi pulskog Koturaljkaškog kluba „Uljanik“.

Umjetničko klizanje je sportska disciplina koja objedinjuje akrobacije, balet, gimnastiku, ples i brzinu, a krasi je iznimna gracioznost izvedbi elemenata uz glazbu podlogu. Program počinje u 15 sati i trajat će oko sat vremena, a ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Posebni gosti klizališta „Tivoli“ u subotu su Dražen Turina – Šajeta i Kristijan Nemet koji će u jutarnjim satima, prije početka revije na ledu,  izravnim prijenosom emisije Radio Pule „ŠajEter“ javljati u eter događanja sa leda.

U nedjelju pak, 3. veljače, za posebno animiranje djece i odraslih na klizalištu pobrinut će se Udruga Birikina iz Pule. Klizalište „Tivoli“ bit će otvoreno od 10 do 22 sata te osim za vrijeme trajanja revijalnog umjetničkog klizanja, posjetitelji mogu klizati i uživati u čarima rekreacije na ledu.

Klizalište Tivoli

Od 5. prosinca 2012. do 28. veljače 2013. godine na sportskim terenima Sportskog centra Tivoli d.o.o. (Verudela, Bunarina u Puli) bit će otvoreno klizalište na ledu.

Dimenzije klizališta su 30 x 15 m (450 m²), a prostor je natkriven šatorom. Klizalište može primiti oko 100-injak osoba. Osim vrhunske zabave na ledenoj površini, u sklopu sportskog centra nalazi se caffe bar te ostali prateći sadržaji.

Klizalište je otvoreno svakim danom od 10 do 22 sata, a vikendom i praznicima do 1 sat. Po popularnim cijenama iznajmljuje se oprema za klizanje. Osim individualnih posjeta, mogu se organizirati i grupne posjete.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa