Istraturist dodijelio stipendije turističkim djelatnicima

0
Dodijeljeno ukupno 8 stipendija studentima koji su upisali akademsku godinu 2012./2013
Dodijeljeno ukupno 8 stipendija studentima koji su upisali akademsku godinu 2012./2013

Dodjelom stipendija za zaposlenike i članove njihovih obitelji, Istraturist, vodeća hrvatska hotelijerska kompanija nastavlja s ulaganjima u edukaciju kadrova u turizmu. Za ovu je godinu dodijeljeno ukupno 8 stipendija studentima koji su upisali akademsku godinu 2012./2013. Studija poslovne ekonomije u Puli ili Studija poslovne ekonomije Dislociranog studija u Umagu.

Stipendije Istraturista dodijeljene su: Sandri Bernatović, Zorici Bocić, Mihaelu Bašiću, Tomislavu Berljafi, Luki Mejaku, Denisu Robertu Macovazu, Maji Stephen i Marinu Sossi. Prilikom dodjele stipendija studenti su istaknuli kako će im ova stipendija biti dodatan motiv za uspješan nastavak obrazovanja.

Istraturist će nastaviti projekt stipendiranja, koji će se nastaviti ali i dodatno proširiti u idućoj akademskoj godini za studente Studija poslovne ekonomije u Puli i Studija poslovne ekonomije Dislociranog studija u Umagu. Uvjeti za dobivanje stipendije bit će objavljeni u rujnu 2013.

Istraturist je ovaj projekt pokrenuo u suradnji s Gradom Umagom i Sveučilištem Jurja Dobrile iz Pule, vodeći brigu o interesu lokalne zajednice, a radi provedbe načela društvene odgovornosti, kao jednog od ključnih elemenata ukupne poslovne politike Istraturista, koji u suradnji s lokalnom zajednicom u obrazovanju i stručnom usavršavanju igra posebno važnu ulogu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa