Novo ime na glazbenoj sceni: Pjevačica Angelica Zacchigna zna što želi

0
Angelica Zacchigna
Angelica Zacchigna

Među mladim pjevačima čije vrijeme tek dolazi pojavilo se još jedno ime - Angelica Zacchigna. Mlada pjevačica do sada se uspješno predstavila javnosti pitkim pop rock singlovima hitoidnih refrena "Vrući ljetni dan" i "Za nešto".

Mnogi će se sjetiti Angelice sa Supertalent showa Nove TV gdje je specifičnim izvedbama hitova Michael Jacksona oduševila gledatelje i uspjela doći do polufinala.

"Glavni 'krivac' za moje glazbeno preseljenje u Hrvatsku je Alan Poropat, koji godinama uspješno vodi dječje i teen festivale u Istarskoj županiji, a i Udrugu Mali Veliki mikrofon koja okuplja talentirane klince. S njim surađujem od osnovne škole, pomagao mi je i kad sam se prijavila na Supertalent. Preko njega sam upoznala Ines Prajo, Arijanu Kunštek,Tihomira Preradovića, Ivu Popeskića i tu se dogodilo 'prepoznavanje', na prvu", kaže Angelica.

Svira klavir, uči saksofon, nastupa u mjuziklim i sprema se za glazbenu akademiju

Angelica redovito nastupa s istarskim Funbox Bandom. Pohađa i glazbenu školu, svira klavir, uči svirati saksofon, nastupa u mjuziklima, pleše, a nakon mature namjerava upisati glazbenu akademiju.

"Čim završim srednju školu u Trstu, selim se u Hrvatsku gdje želim upisati fakultet i dalje se baviti glazbom", pojašnjava i dodaje kako je zaljubljena je u Hrvatsku i Istru te svaki slobodan trenutak  koristi za posjet Hrvatskoj.

A hrvatski joj kaže nije bilo teško savladati: "Moja mama uvijek doma govorila hrvatski, a i često sam dolazila u Hrvatsku pa sam stekla i puno prijatelja, s kojima dakako govorim hrvatski. Još griješim u gramatici i ali popravit ću i to!" Angelicin tim polako i sigurno priprema nove pjesme za nju, a uskoro će za aktualni singl "Za nešto" snimiti i spot.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa