Nova zapošljavanja u Istraturistu: Posao dobilo dvanaest mladih pripravnika

0
Na natječaj je pristiglo gotovo tisuću prijava kandidata od kojih je odabrano njih dvanaest
Na natječaj je pristiglo gotovo tisuću prijava kandidata od kojih je odabrano njih dvanaest

U Istraturistu, vodećoj hrvatskoj hotelijerskoj kompaniji nova je godina započela sa zapošljavanjem 12 mladih pripravnika. Na natječaj za zapošljavanje, koji je održan krajem prošle godine, pristiglo je gotovo tisuću prijava kandidata iz cijele Hrvatske.

Nakon zahtjevnog procesa selekcije i testiranja, 12 mladih kandidata zaposleno je na pripravničkim pozicijama u Sektoru razvoja i upravljanja imovinom, Sektoru Financija, Sektoru ljudskih resursa, pravnih i općih poslova, Poslovnom razvoju, Informatici te Korporativnim poslovima. Svi pripravnici su visoko obrazovani, većina ih dolazi iz Umaga i Istre ali i iz ostalih dijelova Hrvatske. Za sve kandidate određeni su mentori i razvijeni pojedinačni programi razvoja i usavršavanja kako bi im se omogućio što kvalitetniji početak razvoja karijere.

Poželivši im dobrodošlicu u kompaniji, predsjednik Uprave Istraturista, Željko Kukurin mladim zaposlenicima savjetovao je da tijekom rada razvijaju svoje talente, a da osim svog djelokruga rada spoznaju i razumijevaju i druge poslove te da budu znatiželjni i proaktivni. Ulaganje u razvoj kvalitetnih kadrova temelj je daljnjeg razvoja i rasta svake kompanije. Kvalitetni, motivirani i obrazovani zaposlenici posebno su važni u turizmu i zato je vaša uloga iznimno značajna, poručio je Kukurin.

Dolaskom novih kolega Istraturist broji gotovo 400 stalno zaposlenih, dok u visokoj sezoni broj zaposlenih doseže brojku od 1600 djelatnika. Više od 95 posto stalnih zaposlenika Istraturista dolazi iz lokalne zajednice - s područja Umaga i Bujštine, a u visokoj sezoni polovica sezonskih zaposlenika također dolazi s lokalnog područja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa