Prema anketi 21. stoljeća Kajin pred Flegom ima 7 posto prednosti

0
Buzet je ovih dana politički najzanimljiviji grad u Hrvatskoj
Buzet je ovih dana politički najzanimljiviji grad u Hrvatskoj

Sukob Damira Kajina s bivšom strankom ovih je dana top tema u svim nacionalnim medijima. U Jutarnjem se analize istarskih političkih prilika prihvatio i Drago Hedl, Večernji na dvije stranice objavljuje veliki intervju s Ivanom Paulettom, a svoje viđenje političke situacije u Istri objavio je i novi dnevni list 21. stoljeće.

Ovaj potonji je pod naslovom „Kajin: Odmetnik pobjeđuje svoju bivšu stranku – IDS više neće vladati Istrom“, objavio jedan, u najmanju ruku pristran tekst u kojem je Kajin jedini sugovornik i gdje se njegova pobjeda na izborima u svibnju uzima kao gotova stvar.

Kako bi argumentirali svoje teze o sigurnoj pobjedi Kajina i SDP-a, redakcija 21. stoljeća provela je anketu prema kojoj Damir Kajin osvaja 36,1 posto glasova.                   

„To mu je dovoljno da u prvi krug uđe samouvjereno i pokuša prvi put svojoj bivšoj stranci IDS-u preoteti vlast u Istarskoj županiji. Pred svojim glavnim konkurentom i dojučerašnjim stranačkim kolegom Valterom Flegom ima prednost od oko 7 posto, što je više nego dobra startna pozicija za izbore“, napisao je novinar 21. stoljeća, ali mu je netko očito trebao reći da je samo mjesec dana ranije Kajin pred Flegom bježao gotovo 20 posto glasova. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa