Lakša prometna nesreća u centru Pazina: 'Dotakli' se kamion Usluge i Clio

0
U nesreći je oštećen prednji bočni dio Renaulta
U nesreći je oštećen prednji bočni dio Renaulta

U centru Pazina se u petak 11. siječnja oko 12 sati dogodila lakša prometna nesreća. U nesreći su sudjelovali osobno vozilo Renault Clio i teretno vozilo za odvoz smeća pazinskog komunalnog poduzeća Usluga.

Naime, nesreća se dogodila kada je kamion Usluge htio iz ulice Narodnog doma skrenuti desno, u ulicu M.B Rašana. Zbog straha da pri skretanju drugu ulicu kamionom ne pređe na suprotnu stranu, vozač kamiona se u jednosmjernoj ulici Narodnog doma prestrojio na lijevu stranu dajući desni žmigavac. Vozačica Clija, koja, pretpostavljamo, nije vidjela da kamion ima namjeru skrenuti u desno, pokušala ga je obići s desne strane pri čemu se desio kontakt između Clija i kamiona. U nesreći nije bilo ozlijeđenih, a materijalna šteta bila je vidljiva na automobilu, dok na kamionu nije bilo vidljivih oštećenja.

Najveća šteta, osim razbijenog prednjeg bočnog dijela Renault Clija, sudeći prema šaljivim komentarima djelatnika Usluge, je ta da im se ohladio burek koji su trebali upravo pojesti za marendu. (Tekst i foto: Darko Tumpić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa