Žužić: Istra je postala jedan veliki rotor

0
Janko Žužić
Janko Žužić

„Za gradnju rotora u Šijani sve je bilo spremno već 2005. godine no tek 2008. je izglasan prostorni plan i tada se trebalo krenuti u izgradnju rotora na dva nivoa“, kazao je Janko Žužić, gradski vijećnik HDZ-a 10. siječnja na konferenciji za medije u Puli, istaknuvši to kao tek jedan od primjera lošeg realiziranja započetih projekta u Gradu Puli.

Dodao je da su za taj pulski rotor bila dogovorena sredstva od 200 milijuna kuna, a nakon promjene vlasti odlučeno je da se rotor ipak ne gradi na dva nivoa. „Tada su sredstva prepolovljena i polovica je otišla na gradnju drugih 100 rotora po Istri“, kazao je Žužić. Tako ispada da Pula prepušta novac ostatku Istre, što nikako nije dobro za Puljane, iako, kazao je, to je dobro za ostatak Istre.

„Istra je postala jedan veliki rotor“, izjavio je i napomenuo kako je taj „fijasko“ samo jedan od propalih projekata koji pokazuje nesnalaženje gradskih vlasti. „Imaju vizije koje ne znaju provesti u djelo, Brijuni Rivijera, gradnja bazena i Doma za starije i nemoćne koji se planira već godinama, tek su neki od započetih i nikad ostvarenih projekata“, zaključio je Žužić. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa