Sve je spremno za koncertni spektakl u Buzetu: Vrhunska glazbena zabava uz Severinu i Stavrosa

0
Ulaznice se mogu kupiti na dan koncerta
Ulaznice se mogu kupiti na dan koncerta

Zabavno-glazbena manifestacija Božić u Buzetu, koja ove godine doživljava svoj mali jubilej, peto izdanje, svoja vrata brojnoj publici iz čitave Istre, Rijeke i okolice, ali i susjedne Slovenije, svoja vrata otvara sutra, u subotu 22. prosinca, kada nas očekuje koncertni spektakl – nastup nekrunjene kraljice hrvatske estrade, nenadmašne Severine! Na već ustaljenoj lokaciji parkirališta na Mašimovoj škuji, na samom ulazu u Buzet, u gotovo 1000 četvornih metara velikom šatoru postavljenom za tu prigodu, organizatori iz Radio Zone Buzet priuštit će posjetiteljima pravu glazbenu poslasticu, nastup već godinama najpopularnije i najuspješnije glazbenice hrvatske estradne scene.

Posjetitelji još neće ni srediti dojmove sa Severinina nastupa, a već 25. prosinca, na sam Božić, čeka ih "kralj dobre zabave" hrvatske estrade, neumorni i nenadmašni Jasmin Stavros, koji se čini se već "pretplatio" na božićni koncert u Buzetu, jer u toj prigodi, na istome mjestu, nastupa već nekoliko godina za redom, no uvijek prepun šator i nezaboravni dojmovi publike nakon Stakijevog koncerta ne ostavljaju dvojbu organizatorima koga za tu prigodu angažirati.

Ulaznice po cijeni od 100 kuna za Severinin koncert, te 70 kuna za Stavrosov koncert, mogu se kupiti na blagajni šatora na dan održavanja koncerata od 20 sati. Obje večeri, 22. i 25. prosinca,  zabavni program započinje već u 21 sat, nastupom grupe Nočni skok, publici „srednjih godina“ vrlo dobro znanog sastava iz susjedne Slovenije.

Generalni pokrovitelj ovogodišnjeg Božića u Buzetu je Favorit pivo, pokrovitelj je tradicionalno Grad Buzet, a sponzor Burić Auto Zubak. Media partneri manifestacije su Glas Istre, Radijska istarska mreža–RIMA, HR–Radio Pula, istarski.hr, ipress.hr i nasabujstina.hr. Više informacija o manifestaciji može se pronaći na internet stranicama Radio Zone Buzet (www.radio-zona.hr) ili na Facebook stranici Božića u Buzetu.

Severina nastupa 22. prosinca
Severina nastupa 22. prosinca
Jasmin Stavros nastupa 25. prosinca
Jasmin Stavros nastupa 25. prosinca

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa