Kazoo band na Božićnom partyju u labinskoj Lamparni

0

U sklopu 11-dnevnog Božićno-novogodišnjeg programa «vaKOVE zimi ni», koji se održava u Labinu od 21. do 31. prosinca u KUC Lamparna će se na Badnjak 24. prosinca održati "Božićni Party" s posebnim gostima Kazoo Bendom.

U želji da domaću publiku malo „odmori“ od uvijek istih ponavljanih dj-a, organizatori na  božićni party u goste dovode jednu od najzanimljivijih klupskih atrakcija naše regije KAZOO BAND iz Bosanske Gradiške koji oduševljavaju publiku svojim energičnim i pozitivnim live nastupima.

Ova grupa glazbenika i dj-a dovela je klupsku zabavu na novi nivo izvodeći komercijalnu elektronsku glazbu uživo uz live vokale, perkusije, saxofon i brojne druge instrumente. Nastupi na otvaranju Sarajevo Film Festivala, na Brodolomu 6 sa Mark Knightom vodećim svjetskim Dj om i producentom, White Sensationu u Tuzli i Beogradu pa sve do privatnih zabava Mickey Rourka garantira odličnu zabavu uz ove vesele momke i njihovu interpretaciju komercijalne house glazbe!

Na partyu će uz njih nastupiti, kao domaćin i warm up večeri dj Lucca C, Phunk Lexx iz Pule te dobitnik Porina za elektronsku glazbu s svojim projektom Underground Sky, veteran hrvatske klupske scene Tom Jay iz Rijeke.
Ulaz je svega 30 kn, party počinje u 23 sata, a za vrhunski audiovizualni doživljaj na eventu, tehničku produkciju zvuka i svjetla radi renomirana tvrtka za profesionalni sound i light «Sali Trade» iz Pule!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa