U subotu u Banjolama Božićni festival humanitarnog karaktera

0
Svoje radove i proizvode na festivalu će izložiti: Klub Kreativa Pula, Kikiriki ručni radovi, Karla art Pula, Obrt Maružin, Goga unikatni modni nakit...
Svoje radove i proizvode na festivalu će izložiti: Klub Kreativa Pula, Kikiriki ručni radovi, Karla art Pula, Obrt Maružin, Goga unikatni modni nakit...

Ispred Mjesnog doma Banjole 15. prosinca 2012. s početkom u 12,00 sati održava se 2. Božićni festival Banjola. Cilj manifestacije je humanitarnog karaktera, te će se prikupljati prehrambene namirnice, kućne i higijenske potrepštine te financijska sredstva za sve one kojima je potrebna pomoć.

Na Božćnom festivalu će se održati priredbe Područne škole Banjole i Dječjeg vrtića Sunčica te će njihov animator biti poznati pulski mađioničar Stefano. Organizatori su se potrudili da publici predstave raznolik sadržaj te će tako svoje radove i proizvode izložiti Klub Kreativa Pula, Kikiriki ručni radovi, Karla art Pula, Obrt Maružin, Goga unikatni modni nakit, i mnogi drugi, a posjetitelji će moći sudjelovati i u radionici Medulin Art-a, koji će pripremati kuglice i ukrase za bor, dok će slikarica Milena Vladisavljević pokazati čari demo slikanja.

Organizator manifestacije je Udruga mladih Banjola - Frašker, dok su pokrovitelji manifestacije brojni sponzori koji su prepoznali potrebu ove manifestacije. Udruga Mladih Banjola - Frašker poziva sve ljude dobre volje da provedu subotu u Božićnom i humanitarnom duhu u Banjolama, uz živu glazbu, gastro ponudu te kuhano vino i bogatu lutriju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa