Pazin: Podjela paketa za socijalno ugrožene

0
U tijeku je podjela paketa u gradu Pazinu i po Mjesnim odborima
U tijeku je podjela paketa u gradu Pazinu i po Mjesnim odborima

Gradonačelnik Grada Pazina je svojim Zaključkom odobrio do 15.600 kuna za kupnju 90 paketa za socijalno ugrožene osobe i obitelji s područja Grada Pazina. Pojedinačna vrijednost svakog paketa koji je sastavljen od prehrambenih i higijenskih artikala iznosi oko 170 kuna, uvećana za donaciju Poljoprivrednog gospodarstva Ciburiprodukta d.o.o. iz Pazina.

U tijeku je podjela paketa u gradu Pazinu i po Mjesnim odborima Beram, Grdoselo, Heki, Kašćerga, Kršikla, Lindar, Pazin, Stari Pazin, Trviž, Zabrežani, Zamask i Zarečje koju zajednički provode djelatnici Grada Pazina, predstavnici vijeća Mjesnih odbora, djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Pazin kao i djelatnici "Programa Dnevnog boravka i pomoći u kući Pazin".

Osim navedenih paketa, Grad Pazin je osigurao dodatnih 5.880 kuna namjenski za kupnju sadržaja 49 poklon paketa, u pojedinačnoj vrijednosti od 120 kuna, koje će uoči Božićnih i Novogodišnjih blagdana socijalne radnice iz Centra za socijalnu skrb u Pazin prilikom posjeta, uručiti korisnicima s područja Grada Pazina smještenim u Ustanovama socijalne skrbi i udomiteljskim obiteljima kao i članovima Kluba za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Pazin.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa